Важные новости
«Запорожгаз» — плевать на всех и армейские методы.Суррогатное материнство после 40: показания и особенности программыЗапорізька площа Маяковського стане майданом Митців — питання перейменування нарешті…«Роль сімейних традицій у формуванні особистості дитини»: Фонд Ріната Ахметова…У Запоріжжі мешканці повідомили про несанкціоноване звалище — екоінспекція виїхала…Залишити дім, щоб зберегти життя: з Малокатеринівки евакуювали 86-річну жінку…Високі технології: як вибрати вживану батарею на Тесла Модель 3…Ресурс та надійність тягових батарей: особливості вибору для Hyundai KonaУ Запоріжжі перевірили найпростіші укриття – їхній стан шокує (фото)У Запоріжжі викрили агента рф, який планував вбивство посадовця оборонного…Костянтинівка під обстрілами: військові назвали кількість цивільних, що залишаються у…

Літня страва — готуємо смачний рулет з кабачків за рецепом дієтолога

Літня страва - готуємо смачний рулет з кабачків за рецепом дієтолога

Як приготувати рулет з кабачків з начинкою з сиру та овочів — з наповненням можна експериментувати

Кабачковий рулет — чудова літня страва, яка має безліч варіантів. Одним із них поділилась дієтолог Ольга Ярмошевич з Дніпра на своїй сторінці у фейсбуці.

Читайте також: Сезон кабачків — як приготувати ніжну запіканку

Що потрібно

— 300 г кабачків

— 2 яйця

— 2 ст. л цілозернового  борошна з гіркою

— 1 ст. л сметани

— сіль, перець на смак

Для начинки:

— 100 г сир моцарела

— 50 г крем-сиру або сметани

—  2 зубчики часнику

— 1/2 червого болгарського перцю

— 1 помідор

— сіль, перець та зелень на смак.

Як готувати

Кабачки натираємо на крупній терці, солимо і відставляємо хвилин на 10, щоб вони пустили сік.

Змішуємо яйця, сметану, сіль і перець, збиваємо до однорідної маси.

Віджимаємо кабачки. Додаємо яєчну суміш, перемішуємо. Додаємо борошно, перемішуємо.

Форму застилаємо пергаментом, змащуємо олією і рівномірно розподіляємо масу. Запікаємо до готовності, виймаємо і перекладаємо на поверхню для охолодження.

Для начинки натираємо сир моцарела на дрібній терці, додаємо крем-сир, подрібнений часник (можна теж натерти на терці), сіль, перець і нарізану зелень. Перемішуємо.

Змащуємо поверхню майбутнього рулету і зверху викладаємо нарізані помідори і перець. Згортаємо в рулет, загортаємо у харчову плівку та залишаємо у холодильнику на одну-дві години.

Як готувати — дивимось відео.

Читайте також: Приїздять скуштувати з усього міста — запорізька гуцулка поділилася рецептом справжнього куліша у популярному телепроєкті (відео)

З начинкою можна експериментувати на свій смак. Наприклад, це може були крем-сир з часником плюс нарізані помідори і смажені гриби, або крем-сир і червона риба.

Раніше ми публікували рецепт простого у приготуванні та дуже смачного омлетного рулету за рецептом кухарів із села Запорізької області.

Джерело

Share this post

нет
scroll to top