Стали відомі імена переможців конкурсу “Харчові технології 2019”

Стали відомі імена переможців конкурсу “Харчові технології 2019”

Днями стали відомі імена переможців конкурсу “Харчові технології 2019”, який проводить Благодійний фонд Бориса Колеснікова. Цього року заявки на участь подали близько тисячі студентів з вишів зі всієї України. Журі обрали 30 найкращих стартапів у світі харчових технологій.

Серед кращих бізнес-рішень — розробка технології приготування шоколадних батончиків для профілактики ракових захворювань; проект пекарні-кав’ярні сімейного типу для людей з фізичними особливостями; пивне морозиво та багато іншого. Президент благодійного фонду Борис Колесніков привітав переможців проекту і підкреслив, що за такими креативними і талановитими студентами — майбутнє харчової галузі України. Переможці були нагороджені дипломами на поїздку в Кельн, на одну з кращих європейських виставок кондитерських виробів і снеків ISM 2019.

Юні інженери технологи відправляться в Німеччину в січні. Вони побувають на форумі, де їх очікує знайомство з новинками та інноваціями кондитерської промисловості (Сировина, технології виробництва солодощів, морозива, випічки, снеків), презентації та майстер-класи від зарубіжних фахівців, відвідування стендів провідних світових і вітчизняних брендів. У студентів також буде можливість домовитися про обмін досвідом та стажування на кращих виробництвах світу.

[embedded content]

Источник: https://tv5.zp.ua/news/stali-vidomi-imena-peremozhtsiv-konkursu-harchovi-tehnologiyi-2019/

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

Добавить комментарий

scroll to top